Legg bort stridsøksa

Dette innlegget ble opprinnelig postet i en nå stengt tråd på forumet vårt, men vi ønsker å gjenta utspillet i denne bloggen.

Gamer.no er veldig opptatt av å glemme det som har skjedd mellom Edda Media og Gamer.no, og komme oss videre med vårt eget prosjekt. Vi ønsker å skilles som venner, legge ting bak oss og ikke rippe opp i gamle saker. Diskusjon.no har dessuten alltid vært et selvstendig, uavhengig produkt av Edda Media, og fortjener ikke å klandres for det som har skjedd den siste tiden.

Vi oppfordrer våre brukere og lesere til å dele denne filosofien med oss, og ikke ty til provoserende demonstrasjoner som denne tråden legger opp til. Se heller på situasjonen som et gode til forbrukeren. Gamer.no og Edda Media går hver sin vei, med hver sin spillsatsing og hvert sitt forum. Om man velger å bruke begge tjenestene, eller bare en av de, er opp til en hver, men faktum er at vi vil være konkurrenter, og det er det brukerne som tjener mest på.

Stikkord: ,

4 kommentar to “Legg bort stridsøksa”

  1. Chrome Says:

    Huh?

    Har dere fått opp Gamer.no? Blir bare sendt tilbake til denne bloggen vær gang jeg går inn på http://www.gamer.no :/

  2. Garo Says:

    samme her, prøver å gå inn på test.gamer.no men da får jeg beskjed om å skrive inn passord for vault 101

  3. Mats Lindh Says:

    Hei,

    DNS-oppslaget for gamer.no ble endret allerede tirsdag morgen, så dersom du fortsatt blir videresendt til denne bloggen er det noe som er på tur. Prøv å ta en ipconfig /flushdns for å tømme den lokale cachen, og restart ev. internettrouteren om du har tilgang til dette.

    Gamer.no har vært live og operativ siden tirsdag. test.gamer.no er nå passordbeskyttet for å brukes til interntesting framover.

    Dersom det fortsatt ikke fungerer, si i fra, så skal vi få lagt opp en annen midlertidig adresse til dere.

  4. Chrome Says:

    Takk, Mats, men «ipconfig /flushdns» funket ikke til meg, så jeg tømte «nettlesingsdataene» i Google Chorme og nå dukker gamer.no opp.

Legg igjen en kommentar